info: 06 - 22 22 73 90
 
 
  Welkom   Cursussen   Tarieven   Gedragspraktijk   Pension   Publicaties   Agenda   Links   Contact  
 Inschrijven
 
 Stap 1: Puppy Startcursus
Stap 2: Puppy Basiscursus
             Theorielessen
Stap 3: Puber cursus
Vervolg cursussen
Inschrijfformulier
Leslocatie
Docententeam
 
 
 
 
 

Inschrijfformulier

Voor deelname van de puppystartcursus moet je hond ingeënt zijn tegen kennelhoest door middel van een zogenaamde neus-enting. Raadpleeg vandaag nog uw dierenarts. Lees meer over dit onderwerp ->

Inschrijving
Nadat je het inschrijfformulier geheel hebt ingevuld klik je onderaan op “Inschrijving versturen”. Je ontvangt automatisch een email met aanvullende informatie op het opgegeven e-mailadres. Je wordt automatisch doorgeleid naar het IDEAL betaalscherm. Daar kun je de cursuskosten via je eigen bank op een veilige wijze afhandelen.

Planning
Na versturen van het inschrijfformulier en correct afhandelen van de betaling, is de inschrijving definitief. Je inschrijving wordt dan opgenomen in de planning. Je krijgt automatisch bericht (e-mail, sms, telefoon) wanneer de cursus gepland is. Lesdata, lestijd en de toegewezen docent worden dan aan je doorgegeven.
Heb je in het tekstveld op het formulier een voorkeur opgegeven (bijvoorbeeld lestijd) dan houden we daar zo mogelijk graag rekening mee. Aan de opgegeven voorkeur kun je echter geen rechten ontlenen.

Annulering
Indien je om één of andere reden op de geplande data of lestijd niet kunt deelnemen aan de cursus, plannen wij je graag op een voor jou geschikter moment. Bij annulering kun je iemand aandragen die jouw cursus overneemt. Er vindt -ongeacht de reden- géén restitutie van cursusgeld plaats.

Persoonsgegevens  
   
Gegevens Hond  
Ik heb de deelname- en annuleringsvoorwaarden bovenaan dit formulier gelezen en ga daarmee accoord

Vragen aangeduid met een * zijn verplicht
Met het verzenden van dit formulier bevestigd u dat de door u ingevulde gegevens correct zijn

 

 
Kamer van Koophandel : 14122399  
BTW nummer  : NL07.36.21.250.B.01   
Handelsnaam : Godfried Dols Hondenschool  
Correspondentieadres  : Onderstehof 6  6132 SM  Sittard